Samsung Galaxy Note 5 livestream volgen

Samsung-Galaxy-Note-5-livestream

Samsung houdt een eigen Samsung Unpacked evenement in Ney York, 13 augustus om 17:00 Nederlandse tijd. Hier wordt de Samsung Galaxy Note 5 dan eindelijk verwacht. Naast de Galaxy Note 5 zal Samsung ook de Galaxy S6 Edge+ uit gaan brengen, en eventueel ook nog eens een nieuw tablet. Deze presentatie van Samsung is live te volgen via deze livestream, óf via YouTube met onderstaande video.

Over de Galaxy Note 5

We mogen van Samsung weer verwachten dat ze de nieuwe Galaxy Note 5 uitbrengen met een 5,7 inch scherm, wat ook het geval was bij de Note 3 en Note 4. Het scherm zal gebruik maken van de AMOLED technologie, en een resolutie hebben van 2560 x 1440 pixels. Hierdoor ligt de pixeldichtheid weer een stukje boven de 500, op 518 pixels per inch.

Net als bij de Galaxy S6, zal Samsung weer zorgen voor de processor, die door Samsung zelf gemaakt wordt. Bij de Galaxy Note 5 gaat dat om de Exynos 7420 of 7422. Verder zal er waarschijnlijk 4 GB RAM aanwezig zijn, minimaal 32GB opslag (helaas weer zonder de mogelijkheid tot uitbreiding met een MicroSD kaart), een 16 megapixel camera achter, 5 megapixel camera voor en een 3000 mAh batterij.

Over de Galaxy S6 Edge+

Het scherm van de Samsung Galaxy S6 Edge+ is in vele opzichte hetzelfde als die van de Galaxy Note 5. Het gaat dus om een 5,7 inch Super AMOLED, QHD scherm. Wat het scherm interessant maakt, is dat het aan beide zijkanten gebogen zal zijn. Dit ziet er weer heel anders uit dan de meeste smartphones (op de Galaxy S6 Edge na natuurlijk ;-)) én heeft ook nog extra functies. Zo kan je op dat ‘extra schermpje’ een aantal snelkoppelingen plaatsen, om bijvoorbeeld meteen naar een specifiek contactpersoon te gaan.

Verdere specificaties van de Galaxy S6 Edge+ zullen hetzelfde zijn als de Galaxy Note 5. Dat betekent dus de volgende specificaties:
– Exynos 7420 of 7422 octa-core processor
– 4 GB RAM, 32/64/128 GB opslag
– 16 megapixel camera achter, 5 megapixel camera voor
– 3000 mAh batterijcapaciteit, hoewel het ook zomaar kan zijn dat de Galaxy S6 Edge+ net iets meer batterijcapaciteit krijgt, net zoals bij de Galaxy S6 en de Galaxy S6 Edge.

Over een aantal uur worden beide smartphones aangekondigd. Niks van de presentatie missen, volg dan de livestream via de website van Samsung of bovenstaande YouTube video.

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x