‘Samsung Galaxy Note 5 krijgt codenaam Project Noble’

samsung-galaxy-note-5-schets

Volgens een bericht geplaatst door Sammobile, is Samsung bezig met twee nieuwe vlaggenschepen die dit jaar nog onthuld moeten worden. Het gaat hier om een andere versie van de Galaxy S6 met als codenaam Project Zen, en de nieuwe Galaxy Note, de Samsung Galaxy Note 5 die als codenaam Project Noble meekrijgt.

Wat Samsung voor ogen heeft met een nieuwe versie van de Galaxy S6 is nog onbekend. Het zou genoeg lijken als er al een versie uit is gekomen met een gebogen scherm. Maar wellicht is dit een Galaxy S6 mini die er aan zit te komen, of een andere aangepaste versie van de S6. Volgens Sammobile krijgt deze telefoon het modelnummer SM-G928 mee, wat sterk lijkt op het nummer van de Galaxy S6: SM-G920.

Daarnaast wordt ook de Samsung Galaxy Note 5 genoemd als nieuw vlaggenschip. Het mag eigenlijk geen verassing zijn dat ook deze telefoon op de plank ligt om te introduceren. De Galaxy Note 5 zal de Galaxy Note 4 waarschijnlijk ergens in oktober of november gaan opvolgen. Wat betreft de details over de Galaxy Note 5 is er eigenlijk nog vrij weinig (of beter gezegd, niets) bekend. Sammobile meldt dat Samsung dit intern als Project Noble bestempeld, maar daar komen we helaas ook nog niet heel erg veel verder mee.

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x