Nieuwe Sony Xperia Z4 foto’s lekken

Sony-Xperia-Z4-fotos

Het nieuws rondom de Sony Xperia Z4 komt de laatste dagen in een stroomversnelling terecht. Zo kwam het toestel met model nummer E6553 langs in een benchmark test, werd hij gespot bij het FCC en duiken er nu weer foto’s op van een toestel met model nummer E6553: de Sony Xperia Z4.

Op een van de afbeeldingen is te zien dat het desbetreffende toestel gebruik maakt van een 20,7 megapixel camera. Dit is een camera die al sinds lange tijd gebruikt wordt (qua aantal megapixel) voor de Xperia Z-smartphones. Het is daarom ook wel logisch dat Sony ook nu weer voor zo’n camera kiest. Aan de voorkant wordt een 5 megapixel camera verwacht

Sony Xperia Z4 specificaties

Duidelijk is te zien, mocht dit inderdaad de Xperia Z4 zijn, dat Sony weer kiest voor eenzelfde soort design zoals de Xperia toestellen al langer meekrijgen. Dit maal kan het echter zijn dat de achterkant van de Xperia Z4 gemaakt is van glas.

Naar verwachting komt de Xperia Z4 met een 5,1 inch Full HD scherm (pixeldichtheid van 432 ppi), een 64-bit octa-core Snapdragon 810 processor, geklokt op 1,9 GHz zorgt voor de rekenkracht. Andere specificaties die genoemd worden zijn 3 GB RAM, 32 GB opslaggeheugen.

Het opslaggeheugen van de Xperia Z4 is, volgens documenten van het FCC, uitbreidbaar met een microSD kaart. De Sony Xperia Z4 zou ook nog stof- en waterdicht zijn met een IP68 certificering. De batterij van 3400 mAh moet ervoor zorgen dat de Xperia Z4 de hele dag makkelijk vol moet maken.

Het lijkt nu alleen nog maar dat we moeten wachten op een officiële uitnodiging van Sony zelf. Steeds meer wordt er bekend over de Xperia Z4, en dus zou je verwachten dat de aankondiging nadert.

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x