Nieuwe Galaxy S6 teaser hint op metaal

TheNextGalaxy

Februari duurt zo lang niet meer, en dat betekent dat het MWC dichterbij komt. Nog voor het MWC officieel begint (op 2 maart) zullen we ook al veel nieuwe dingen te zien krijgen. HTC en Samsung houden namelijk allebei op 1 maart een eigen evenement, ook in Barcelona. Samsung heeft weer een teaser video naar buiten gebracht op Twitter, waar het nu vooral om het design gaat.

Eerder deze week had Samsung ook al een teaser video online gezet, ook onder de noemer van #TheNextGalaxy. Toen ging het nog over de camera van de nieuwe Galaxy (zou toch wel de Galaxy S6 zijn), nu gaat het over het uiterlijk van de nieuwe smartphone.

Er gaan al langer geruchten van een metalen behuizing voor de Galaxy S6, en door dit filmpje van Samsung worden die geruchten alleen maar verder ‘bevestigd’. Natuurlijk zegt Samsung niet expliciet dat metaal gebruikt wordt voor de Galaxy S6. Op een vraag op Twitter van een volger die zicht afvraagt of de volgende Galaxy van metaal zou zijn, antwoordt Samsung gevat ‘that’s a hard one’. Metaal is natuurlijk harder als behuizing dan plastic, dus het lijkt zeker wel te gaan gebeuren.

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x