Motorola Nexus 6 specificaties: 5,2 inch QHD scherm!

Van Motorola wordt ondertussen verwacht dat zij de nieuwe Nexus smartphone uit gaan brengen. Ondertussen is het de beurt aan Nexus 6. De Nexus telefoons staan altijd al bekend om hele degelijke (high-end) telefoons, voor een relatief lage prijs. Hierdoor vallen ze goed in de smaak bij de consument. Voor wat het lijkt gaat de Nexus 6 hier nog een stap bij op doen. De specificaties die in een benchmark van GFXBench opgedoken zijn, doen erg lijken op een échte high-end telefoon. Wellicht wordt het wel de beste (qua specificaties) smartphone die dan beschikbaar is!

Zo kan de benchmark ons vertellen dat het scherm 5,2 inch meet, en een QHD resolutie heeft, net als de LG G3. Hoewel hierdoor de krachten van de processor meer naar het scherm zouden moeten gaan, weet Motorola nog erg goed de scores te verdelen waardoor het doet lijken op een 1080p scherm ipv het 1440p scherm.

De processor van de Motorola Nexus 6 zou de nieuwe quad-core Snapdragon 805 zijn met een kloksnelheid van 2,6 GHz. Verder is er 3 GB RAM aanwezig, 32 GB interne opslag en een 12 megapixel camera aan de achterkant die in 4K video’s kan opnemen. Het plaatje wordt afgemaakt door de frontcamera van 2 megapixel en natuurlijk de nieuwste versie van Android: Android L.

Al deze specificaties opgeteld kom je tot een werkelijk waar geweldig toestel. Als dit uiteindelijk dan ook nog echt de Nexus 6 wordt, kan het verhaal nog mooier worden. De Nexus wordt namelijk voor een relatief goedkope prijs aangeboden, wat de smartphone alleen maar ten goede uit zou komen!

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x