Lollipop deze maand naar Samsung Galaxy Alpha

samsungs-galaxy-alpha

Ook de Samsung Galaxy Alpha zal binnenkort de uitrol van de Android 5.0 Lollipop update mogen verwachten. De Franse afdeling van Samsung heeft op Twitter hier wat van laten weten in een reactie op de vraag of de Galaxy Alpha nog aan de beurt komt.

Het was de bedoeling dat de Samsung Galaxy Alpha in het eerste kwartaal van het jaar al de Lollipop update zou ontvangen, maar hier heeft Samsung niet aan kunnen voldoen. De update komt wel binnenkort, Samsung is namelijk al bijna klaar met de update, dus duurt het nog even (tot einde deze maand of eerder) totdat de uitrol gaat beginnen.

Over enkele dagen kunnen daarom de eerste gebruikers van de Samsung Galaxy Alpha deze update gaan verwachten. De update wordt niet tegelijkertijd naar alle telefoons gestuurd, dus wees niet getreurd als het bij jou wat langer kan duren.

Over de Galaxy Alpha

Samsung introduceerde met de Galaxy Alpha niet alleen de telefoon, maar ook het nieuwe design die nu kenmerkend voorkomt in de smartphones van Samsung. Met dit nieuwe premium design wil Samsung nog meer consumenten tot zich trekken, en zet deze design filosofie ook door in andere telefoon-series. Zou is er een Galaxy A-serie ontstaan, heeft de Galaxy Note 4 ook een premium behuizing en hebben ook de onlangs aangekondigde Galaxy S6 en de Galaxy S6 Edge deze filosofie meekregen.

De Galaxy Alpha is momenteel in Nederland verkrijgbaar voor een prijs van iets meer dan 400 euro. Hiervoor krijg je een smartphone met een 4,7 inch scherm en een premium behuizing.

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x