LG verstuurt LG G4 uitnodiging voor 28 april

LG-G4-uitnodiging

LG zal de nieuwe LG G4 binnenkort aan gaan kondigen. Op 28 april om precies te zijn. Het bedrijf is namelijk begonnen met het versturen van uitnodigingen voor een evenement in New York, Londen, Parijs, Seoul, Singapore en Istanbul. De LG G4 zal dus in zes verschillende steden en landen aangekondigd worden.

Gister was er een benchmark test van de LG G4 te vinden in GFXBench, waardoor er eigenlijk geen verassingen qua specificaties zullen zijn. In die test, blijkt dat de LG G4 eenzelfde 5,5 inch QHD scherm zal krijgen als de LG G3. Dit betekent dat er dus 1440 x 2560 pixels op het scherm te vinden zijn, met een pixeldichtheid van 536 ppi. Voor de processor lijkt LG te kiezen voor een hex-core Snapdragon 808 processor. Deze processor heeft dus zes kernen, en maakt gebruik van een 64-bits structuur.

Waarom LG lijkt te kiezen voor de Snapdragon 808 is vooralsnog niet helemaal duidelijk. Het zou te maken kunnen hebben met de vermeende oververhittingsproblemen van de Snapdragon 810, óf het heeft te maken met de LG G4 Note. Dat zou de meer premium smartphone (of phablet, maar waar is tegenwoordig te lijn te trekken) van LG moeten worden. Deze zou in het najaar op de markt moeten komen, en betere specificaties hebben dan de LG G4.

Over vier weken zullen we in ieder geval meer duidelijkheid krijgen, als LG op 28 april begint, hopelijk over de LG G4, op het eigen evenement.

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
2
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x