‘LG G4 van plastic, LG G4 Note krijgt metalen behuizing’

Non-final-LG-G4-press-renders

LG zou van plan zijn om twee verschillende smartphones aan te kondigen, iets wat Apple met de iPhone 6 en iPhone 6 Plus deed, wat Samsung heeft gedaan met de Galaxy S6 en de Galaxy S6 Edge en wat van HTC wordt verwacht dat ze het nog gaan doen met de One M9 en de One M9 Plus. LG komt ook met twee toestellen, de LG G4 en een zogenaamde LG G4 Note. Wat de exacte naam wordt van het grotere en meer premium toestel is nog onduidelijk, maar hij is nu zo gedoopt (G4 Note) door de geruchten.

De LG G4 wordt de opvolger van de LG G3 (obviously). Bij de LG G3 lijkt de behuizing erg op een metalen behuizing, maar in feite is het een plastic behuizing met een paar deeltjes metaal erdoorheen gemixt. Zoiets kunnen we ook verwachten van de LG G4, als we het nieuwste gerucht van het Koreaanse ZDNet mogen geloven.

Maar er zou wel een toestel komen met een metalen behuizing van LG, en dat wordt de LG G4 Note. De G4 Note wordt daardoor gebombardeerd als hét premium toestel van LG voor 2015, en daar kunnen we dan veel van gaan verwachten. Wat we kunnen verwachten qua specificaties is helaas nog niet helemaal bekend.

LG zal de LG G4 waarschijnlijk in april of mei van dit jaar aankondigen, en met de LG G4 Note komen tijdens de IFA in september. In die tijd van het jaar kunnen we ook de Samsung Galaxy Note 5 en de opvolger van de iPhone 6 Plus verwachten. Als alle toestellen rond september uit zullen komen, dan kan dat ook nog een mooie strijd worden.

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x