LG G4 ondergaat benchmark test: Snapdragon 808?

lg-g4-benchmark

Samsung en HTC hebben ondertussen al bijna een maand geleden hun nieuwe smartphones aangekondigd. De release voor beide toestellen is ook erg dichtbij. Daarom is het ondertussen al weer de tijd voor andere fabrikanten om hun toestel meer onder de aandacht te krijgen, en wel te verwachten van Sony en LG.

Vandaag heeft de LG G4 de benchmarktest van GFXBench ondergaan. Uit deze benchmark komen enkele specificaties van de LG G4 naar voren. Zo zal het scherm toch wel 5,5 inch meten, en niet de 5,6 inch zoals sommige geruchten vertelden. Dit betekent dat het scherm even groot zou zijn als die van de LG G3. Ook de resolutie zal hetzelfde zijn, met 1440 x 2560 pixels. Dit betekent dat er een pixeldichtheid van 534 ppi is.

Verder lijkt LG te kiezen voor de Snapdragon 808 processor, en niet de 810. Wellicht kiest LG hiervoor vanwege de oververhittingsproblemen van de 810, omdat er nog een meer premium toestel van LG onderweg is (LG G4 Note), of omdat dit gaat om de goedkopere versie van de LG G4 (de LG G4s). In ieder geval, deze processor maakt gebruik van zes kernen en een 64-bits structuur. Daarnaast is er nog de ondersteuning van 3 GB RAM en is er 32 GB interne opslagcapaciteit aanwezig.

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x