‘LG G4 krijgt een 5,6 inch scherm’

Non-final-LG-G4-press-renders

Twitteraar @onleaks weet te vermelden dat het scherm van de LG G4 iets groter zal worden dan die van de LG G3. Waar de G3 het met een 5,5 inch scherm doet, zou de LG G4 een 5,6 inch scherm gaan krijgen.

LG was vorig jaar de eerste fabrikant die een smartphone uitbracht met een QHD resolutie (1440 x 2560 pixels).Dit jaar gaat daarom het gerucht dat ze voor de LG G4 een resolutie in gedachte hebben die nog hoger ligt: 3K (1620 x 2880 pixels). Het verschil tussen een Full HD en een QHD scherm is al niet te zien met het blote oog (op een smartphone), dus de overstap naar 3K zullen we met een flinke korrel zout moeten nemen. Dit klinkt namelijk niet helemaal aannemelijk.

Wat ook vaker opduikt, en wel aannemelijker klinkt, is dat het scherm van de LG G4 wat gebogen zou zijn. LG heeft al bestaande telefoons met een ‘curve’ zoals de LG G Flex 2 en de LG Magna. LG zou het gebogen scherm geen extra functionaliteit meegeven (zoals Samsung wel probeert), maar het meer als een unieke feature van de telefoon vinden.

Over de specificaties van de LG G4 is nog niet zo heel erg veel bekend. Naar verluidt zou LG de camera resolutie verbeteren (naar 16 en 5 megapixel) en de Snapdragon 810 processor gebruiken. Wat betreft het werkgeheugen, daar zou LG nog over twijfelen. Omdat de Snapdragon 810 een 64-bit processor is, is het mogelijk om 4 GB RAM in de LG G4 te stoppen, maar 3 GB zal waarschijnlijk ook genoeg zijn. Verder zal de LG G4 naar verwachting op Android Lollipop draaien.

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x