LG G3 kopen kan vanaf vandaag

LG-G3-

Nadat die al een tijd geleden aangekondigd was en al te koop was in Korea, is hij nu ook echt te koop en leverbaar in Nederland, de LG G3 kopen kan dus vanaf nu. Het vlaggenschip van LG krijgt een adviesprijs mee van 549 euro, wat dus een stuk goedkoper is dan de vlaggenschepen van Android-concurrenten als HTC, Samsung en Sony.

De LG heeft de G3 als eerste grote telefoonfabrikant uitgerust met een QHD scherm, 2560 x 1440 pixels op een 5.5 inch scherm. Daar zitten nog meer pixels op dan op menig televisie toestel. Het standaard model bevat verder nog 2 GB RAM en 16 GB opslag, als je voor 3 GB RAM en 32 GB opslag wilt gaan, dan moet je 50 euro extra betalen.

Door het dunne design aan de zijkanten heeft de smartphone niks weg van een 5.5 inch smartphone, maar lijkt het meer op eentje met een scherm van 5 inch. Qua formaat is hij bijvoorbeeld kleiner dan de HTC One M8. Ook ziet het design er gelikt uit, met de zogenaamde metal skin (een mengsel tussen plastic en metaal) lijkt hij erg premium, echter is dit voor het grootste gedeelte gewoon plastic. Maar hij ziet er daardoor wel beter uit!

Een LG G3 kopen kan dus vanaf vandaag, mocht je de LG G3 bestellen, dan kan je hem morgen al in huis hebben. Kijk hieronder voor de beste abonnementen en prijzen voor de G3.

[table id=26 /]

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x