iPhone 6 screenshot laat iOS 8 zien

ios-8-screenshot-iphone-6

Veel is er al gezegd over de iPhone 6, maar de meeste dingen zijn allemaal nog eigenlijk maar geruchten. Andere dingen, zoals het iOS besturingssysteem, zijn al wat preciezer. Zo kan je ervan uitgaan dat de iPhone 6 de beschikking krijgt over iOS 8 omdat er elk jaar een nieuwe iOS uitkwam voor de telefoon van Apple. Er is een afbeelding verschenen die van de iPhone 6 zou moeten komen en iOS 8 laat zien.

Zoals je kan zien in de afbeelding, is het scherm een stukje groter dan normaal, namelijk 5 in plaats van 4 horizontale icoontjes. Dit zou duiden op een groter (langer en breder) scherm. Wat ook opvalt is de andere resolutie van 1600 x 966 pixels. Een resolutie die je bij telefoon niet vaak (eigenlijk nooit) tegen komt. Op een scherm van 4.7 inch zouden er dan bijna 400 pixels per inch aanwezig zijn.

Verder kan je op de screenshot ook applicaties zien en daar horen een paar nieuwe applicaties bij. Deze nieuwe applicaties zijn onder anderen Pages, Numbers, Keynote, Garage Band, iPhoto en iMovie zoals je die ook op de computers/laptops van Apple hebt, maar ook nieuwe waaronder Healthbook, CarPlay en Watch Utility helemaal onderaan. Vooral die laatste is interessant omdat dit kan duiden op een iWatch waar al zo vaak over gesproken wordt.

Of dit ook een echte afbeelding is, moet nog maar blijken. Zo ziet het icoontje van de iWatch er niet heel erg goed uit en zal Apple dit zelf nooit zo maken. Verwacht eerder een simplistische icoon zoals bij alle andere ook het geval is.

ios-8-screenshot-iphone-6

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x