iPhone 6 breekt verkooprecord Apple

Apple heeft met de nieuwe iPhone 6 en de iPhone 6 Plus weer eens een verkooprecord weten te bevestigen. Dit meldt Apple zelf in een interview met Re/code.

Via de website van Apple is het mogelijk om de telefoon al vast te pre-orderen (enkel in Amerika). Op vrijdag konden mensen de smartphone bestellen, maar het was zo druk dat de site van Apple moeite had om alles snel en goed te laden voor iedereen. Apple zei dat de vraag naar de nieuwe iPhone 6 hoger was dan de vorige jaren het geval was. Cijfers worden echter, helaas, niet genoemd.

Niet alleen bij Apple was het druk op de website, ook op de sites van enkele Amerikaanse providers die de iPhone 6 al in de voorverkoop deden. Door deze enorme drukte werd de leveringsdatum al snel aangepast van half september naar half oktober.

In Nederland is het mogelijk om de iPhone 6 te kopen vanaf 26 september. Het duurt ongeveer twee weken voordat de iPhone 6 geleverd kan worden, als je snel bent. Waarschijnlijk zal het ook in Nederland erg druk zijn en zal de leveringsdatum snel een maand opschuiven.

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x