Huawei teaset P8: komt met grote batterij?

Huawei-P8-teaser

Huawei zal in April de Ascend P8 (of gewoon Huawei P8) aankondigen. Nu Samsung en HTC de menigte vorige week het meest geboeid hebben, wil Huawei dat de aandacht op hun gevestigd gaat worden. Mede daarom zullen ze een teaser uitgebracht hebben voor de opkomende Huawei Ascend P8.

Deze afbeelding is geplaatst op het officiële Weibo (Chinese alternatief voor Twitter) account van Huawei. Duidelijk is te zien dat er een ‘8’ aanwezig is, die natuurlijk zal duiden op de Huawei P8. In de ‘8’ is ook goed een batterij te zien, die in het grote licht wordt gezet. Het ziet er daarom naar uit dat Huawei de focus wil leggen op de batterij, wat dan kan betekenen dat het een grote batterij voor de P8 wordt. Niets is namelijk zo vervelend als een batterij in je smartphone die te snel leeg is.

Op 15 april wordt de Huawei Ascend P8 verwacht, in Londen. Het schijnt dat de P8 een 5,2 inch scherm zal krijgen met een Full HD resolutie (1080 x 1920 pixels), een octa-core Kirin 930 processor, 3 GB RAM, 32 GB opslagruimte en een 13 megapixel camera met dual LED en optische beeldstabilisatie.

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x