Huawei P8 verschijnt weer op nieuwe foto’s

huawei-p8-nieuwe-fotos

Huawei zal op 15 april naar waarschijnlijkheid de Huawei P8 aan gaan kondigen. Hier zullen ze twee verschillende versies van het toestel aankondigen, de normale en de Lite versie van de P8. De Huawei P8 zal voorzien worden van een premium behuizing zoals we ook bij de nieuwste smartphones van Apple, HTC en Samsung zien. Specificaties van de Huawei P8 zullen bestaan uit de eigen Kirin 930 processor, 3 GB RAM, 32 GB interne opslag, een 13 megapixel camera achter, 8 megapixel voor en een 3000 mAh batterij. Het scherm zal 5,2 inch meten met een Full HD resolutie.

De Huawei P8 Lite zal een 5 inch scherm krijgen met een HD resolutie, een Kirin 620 processor, 2 GB RAM, 16 GB interne opslag, een 13 megapixel camera achter, 5 megapixel voor. De batterijcapaciteit van de Huawei P8 Lite is tot op heden nog onbekend. Dit zal ongetwijfeld wat minder zijn dan de Huawei P8, het scherm heeft immers minder nodig door de lagere resolutie.

De Huawei P8 zal al een week na de aankondiging beschikbaar moeten zijn. Op 22 april is de verwachte release van de Huawei P8 namelijk. De prijs van de Huawei P8 wordt momenteel geschat op iets van 500 euro voor een los toestel. Op de foto’s is de behuizing te zien van de Huawei P8, waaruit je kan opmaken dat dit wel degelijk om een premium behuizing van metaal gaat.

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x