Huawei P8 verkrijgbaar vanaf 15 mei voor 499 euro

huawei-p8-release

Huawei heeft vandaag bekend gemaakt dat de Huawei P8 vanaf 15 mei in Nederland te koop is. De Huawei P8 is in twee verschillende kleuren te kopen, champagne en grijs, voor een adviesprijs van 499 euro.

Met deze prijs duikt Huawei, zoals verwacht, een flink eind onder de prijzen van bijvoorbeeld de Galaxy S6 en One M9. Deze nieuwe smartphone kan je natuurlijk online kopen, of bij een van de winkels van providers, maar sinds kort is er nog een optie bijgekomen. In de speciale Huawei shop is hij namelijk ook te bestellen, deze kan je vinden op de Kalverstraat 25 in Amsterdam.

Over de Huawei P8

Onlangs werd de Huawei P8 door Huawei aangekondigd. Deze smartphone beschikt over een 5,2 Full HD scherm, een eigen Kirin 930 octa-core processor, 3 GB RAM, 32 GB (uitbreidbare) opslagruimte, 13 en 8 megapixel camera en een 2600 mAh batterij.

Zoals ook bij de andere vlaggenschepen van Huawei, is de P8 ook mooi dun gemaakt met een strak design. Met een dikte van 6,4 millimeter behoort hij tot de dunste op de markt, terwijl de specificaties prima ogen.

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x