‘Huawei P8 met vermomming gefotografeerd’

Huawei-P8-foto

Huawei zal de Huawei P8 (of de Huawei Ascend P8) niet tijdens het MWC aan gaan kondigen. We hebben immers te weinig gehoord van deze telefoon om al klaar voor lancering te zijn, én (waarschijnlijk wel belangrijker ;)) heeft Huawei al eens gesproken dat ze de P8 op een eigen evenement in Londen zullen aankondigen. De 15e van april om precies te zijn.

Door een afbeelding die vandaag gelekt is, kunnen we een idee krijgen van hoe de Huawei P8 er uit zal komen te zien. Ten minste, hoe de bovenkant en onderkant er uit ziet. De rest van het toestel is namelijk in een vermomming geplaatst. Dit gebeurt wel vaker bij een nieuwe smartphone, om zo de kans te verkleinen dat het toestel lekt.

Voor Huawei zal de P8 een belangrijke telefoon gaan worden. Ze moeten immers erg goed gaan letten op de opkomst van Xiaomi, en zorgen dat Huawei zelf de derde positie wereldwijd behoudt qua verkoopaantallen van de smartphones. Dat zal Huawei onder anderen willen doen met de behuizing van de P8. Deze zal waarschijnlijk van aluminium gemaakt zijn, iets wat ook op de afbeeldingen te zien is.

Huawei P8 specificaties

Wat we verder van de Huawei P8 verwachten is een 5,2 inch scherm. Dit scherm zal een resolutie hebben van 1080 x 1920 pixels. Huawei vindt het namelijk overbodig en zonde van de batterij om een QHD in een smartphone te plaatsen. De processor zal waarschijnlijk Huawei’s eigen Kirin 930 octa-core processor zijn. Daarnaast is er qua geheugen 3 GB RAM en 64 GB interne opslag aanwezig. Foto’s kunnen gemaakt worden met een 13 megapixel camera aan de achterkant, en een 8 megapixel camera aan de voorkant. Verder zal natuurlijk Android 5.0 Lollipop geïnstalleerd zijn.

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x