‘Huawei komt 1 maart met nieuwe smartphone’

huawei-mwc

Het MWC begint ondertussen steeds dichterbij te komen, en hoewel er van veel fabrikanten verwacht worden dat ze een smartphone aankondigen, is HTC tot op heden nog de enige geweest die een uitnodiging de deur uit deed. Nu blijkt dus ook de Huawei de uitnodigingen de deur uit heeft gedan, en ook op 1 maart iets gaat vertellen. Het lijkt natuurlijk over een smartphone te moeten gaan, maar welke precies?

Huawei is er zelf ook niet helemaal duidelijk over wat we krijgen te zien. ‘Verassingen waardoor je je dromen vrij kan laten’, werd heel vaag verteld. Wij denken dat we of de Huawei Ascend Mate 8 gaan verwachten, of de Huawei Ascend P8 (hoewel er geruchten gaan dat Huawei de naam Ascend zal weglaten).

Van de P8 gaan echter de geruchten dat deze een aparte, eigen aankondiging gaat krijgen, ergens in april. Maar doordat dit gezegd wordt, kunnen we nog niet helemaal zeker zijn dat hij niet op het MWC aangekondigd wordt. Wat het ook zal worden, Huawei zal wel iets leuks te vertellen hebben op het MWC!

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x