Huawei brengt video teaser Huawei Ascend P7 uit

Huawei-AscendP7-teaser

Huawei is de afgelopen jaren waarschijnlijk een van de snelst gegroeide smartphone fabrikanten geweest, met nu een wereldwijde plek 3 qua marktaandeel achter Apple en Samsung. Binnenkort komt er een nieuw vlaggenschip van Huawei, en is dus zeker iets om naar uit te kijken.

Afgelopen tijd verschenen er enkele benchmarks en foto’s van de vermeende Ascend P7, de opvolger van de Huawei Ascend P6. De Huawei Ascend P7 werd volgens de geruchten op 7 mei in Parijs aangekondigd, en dat bevestigd deze video ook weer, mocht het over de Ascend P7 gaan 😉

In de video zie je vooral een heleboel Huawei smartphones die als domino stenen vallen, en uiteindelijk in Parijs uitkomen met de aankondiging van ‘iets’, waar dat naar verwachting de Huawei Ascend P7 zal zijn.

Qua specificaties wordt verwacht dat de Ascend P7 een quad-core processor krijgt (wellicht door Huawei zelf gemaakt), 2 GB RAM geheugen, 16 GB interne opslag, 13 megapixel camera aan de achterkant en 8 megapixel camera aan de voorkant. Met zo’n frontcamera wil Huawei waarschijnlijk meer inspelen op de selfies, en zo meer consumenten trekken. Dit alles draait op Android 4.4 in een dunne behuizing, die veel weg zou hebben van de Ascend P6 (denk aan dunner dan 7 millimeter).

7 mei is dus zeker meer te vertellen over de Ascend P7!

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x