Huawei Ascend P7 verschijnt weer op foto

huaweiascendp7

Het is al weer enige tijd terug dat er nieuws was over de Huawei Ascend P7 in de vorm van afbeeldingen. Althans, het zou hier dan waarschijnlijk om de Huawei Ascend P7 gaan, als opvolger van de Ascend P6. Dit toestel wordt waarschijnlijk het nieuwe toptoestel van Huawei in 2014 en vandaag zijn er nieuwe foto’s opgedoken op de Chinese variant van Twitter, Weibo, van de Ascend P7.

De specificaties van deze telefoon zouden als volgt zijn: Huawei’s eigen processor, een quad-core 1.6 GHz processor met 2 GB RAM, 16 GB interne opslag (met MicroSD kaart uitbreiding), een batterij van 2460 mAh en camera’s van 13 megapixel achter en 8 megapixel voorop. Vooral de camera voorop is anders dan anders, blijkbaar wordt dit dus een ideale telefoon voor selfies ;). Alles draait verder op de nieuwste Android, 4.4.2 KitKat of tegen die tijd misschien wel 4.4.3, met Huawei’s eigen skin, Emotion UI, eroverheen.

Huawei is nu de derde grootste fabrikant van telefoons wereldwijd, achter Samsung en Apple. Ze publiceerde tevens pas geleden hun jaarcijfers van 2013 waaruit bleek dat ze een winstgroei van bijna 35% hadden. De Huawei Ascend P7 moet dit succes nog verder helpen en zorgen dat Huawei zich nog meer versterkt op de markt en eventueel de strijd aan kan gaan met de grote spelers Samsung en Apple.

De telefoon moet echter eerst nog maar eens aangekondigd gaan worden voordat we daar verder over kunnen praten. Qua release is er nog geen datum bekend. Er werd eerst uitgegaan van een release tijdens het MWC 2014, maar daar kwam het niet van. Dat er nu weer nieuwe foto’s lekken zegt misschien wel dat de release van de Ascend P7 dichterbij komt.

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x