Huawei Ascend P7 persafbeeldingen lekken

Huawei-Ascend-P7-pers

Hoe dichter een telefoon bij zijn lancering komt, hoe lastiger is voor de fabrikant om deze langer verborgen te houden voor de consument. Huawei lijkt dat dit jaar zeker niet te lukken met alle afbeeldingen die er al zijn verschenen. Ook nu weer: Evan Blass, van @evleaks, heeft enkele persafbeeldingen van de Huawei Ascend P7 gepubliceerd.

Op zijn website wist hij, zoals wel vaker, foto’s te plaatsen van een nog onaangekondigde telefoon. De Huawei Ascend P7 wordt de opvolger van de Ascend P6, en dat is te zien. Qua design zijn er ontzettend veel gelijkenissen te vinden, ‘never change a winning team’ zal Huawei misschien wel gedacht hebben. Je zou hem nu wel in een nieuwe kleur kunnen bestellen, naast zwart en wit nu ook in het blauw.

De specificaties van de Ascend P7 zouden wel flink verschillen van zijn voorganger, het scherm groeit naar 5.0 inch met een 1920 x 1080 resolutie. De processor zou de door Huawei zelf gemaakte quad-core Kirin 910T zijn. Verder zit er nog 2 GB werkgeheugen in, 16 GB interne opslag, camera’s met 13 megapixel achter en 8 megapixel achter, Android 4.4 KitKat en nu ondersteunt hij 4G internet.

De Huawei Ascend P7 wordt op 7 mei aangekondigd door Huawei in Parijs.

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x