Huawei Ascend P7 aangekondigd: 5 inch FullHD, 6.5 mm dun & 4G

huawei-ascend-P7-aangekondigd

Vandaag heeft Huawei zijn nieuwste vlaggenschip onder de Eiffeltoren aangekondigd; de Huawei Ascend P7. De Ascend P7 is de opvolger van de afgelopen jaar verschenen Ascend P6.

Net zoals bij zijn voorganger is de P7 gemaakt van premium behuizing (metaal) maar weegt slechts 124 gram waardoor die tot de lichtere in de markt behoort, zeker gezien zijn schermformaat van 5 inch. Het 5 inch scherm heeft een resolutie van 1920 x 1080 pixels met een pixeldichtheid van 445 ppi. Hierdoor zijn pixels al lang niet meer van elkaar te onderscheiden op kijkafstand.

De Ascend P7 wordt aangedreven door Huawei’s eigen quad-core 1.8 GHz Kirin 910 processor  met 2 GB RAM aan boord en een opslaggeheugen van 16 GB die uit te breiden is met een MicroSD kaart.

De camera’s van de Huawei Ascend P7 zijn indrukwekkend, met 13 megapixel achterop en maar liefst 8 megapixel voorop. Ook heeft Huawei hier een nieuwe functie aan toe gevoegd, een Panorama Selfie feature voor je frontcamera.

De batterij van de Ascend P7 heeft een capaciteit van 2500 mAh waarmee hij 400 uur op stand-by zou kunnen staan, of 14 uur bellen. Verder is het besturingssysteem Android 4.4.2 KitKat met Huawei’s eigen EmotionUI, en is het de dunste 4G telefoon. Dit alles krijg je dan voor de prijs van 450 euro in de kleuren wit, zwart of roze.

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x