HTC One M9 Plus details verschijnen

htc-one-m9-plus-vs-one-m9

De meeste aandacht voor HTC is de laatste tijd uitgegaan naar de HTC One M9. Maar laten we ook zeker niet vergeten dat HTC misschien nog met een verbeterde versie van de One M9 komt: de HTC One M9 Plus. Tot dusver weten we eigenlijk dat de HTC One M9 Plus een QHD scherm zal krijgen en een vingerafdrukscanner (en dus ook een fysieke home-button).

Hoewel dit waarschijnlijk een redelijk belangrijke smartphone voor HTC moet zijn, horen we maar erg weinig over dit toestel. Daarom is er ook nog maar de vraag of hij daadwerkelijk komt, of dat HTC toch besluit om hem uiteindelijk niet op de markt te brengen.

Hoe dan ook, Twitteraar @OnLeaks gelooft er nog in, en dan zal er wel enige waarheid in schuilen. Hij noemt de afmetingen van de One M9 Plus als ook het schermformaat. Het scherm zou een diagonaal van 5,2 inch krijgen, waardoor hij maar 0,2 inch groter is dan de HTC One M9. Door het QHD scherm komt de pixeldichtheid op 565 ppi te liggen. De afmetingen van de One M9 Plus zouden hierdoor uitkomen op 150,9 x 72,5 x 10,15 millimeter. Dit is wat breder, dikker en groter dan de One M9 (144,6 x 69,7 x 9,61 millimeter).

De andere specificaties blijven tot op heden nog maar een beetje onduidelijk. We kunnen er in ieder geval van uit gaan dat HTC zal kiezen voor een 64-bit octa-core processor, waarschijnlijk 3 GB RAM, 32 GB interne opslag, 20,7 megapixel camera en een 2840 mAh batterij. Wanneer deze smartphone bekend zou worden gemaakt, is nog onbekend. Wellicht dat dit ook gebeurt bij de IFA beurs, waar we rond die tijd ook een phablet van Samsung, LG en Apple kunnen verwachten.

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x