‘HTC One M9 afbeeldingen, prijs en specs lekken’

HTC-One-M9-renders

HTC bereidt zich ervoor op om de HTC One M9 aan te kondigen op 1 maart. Er verschijnen steeds meer details voor deze nieuwe smartphone, zo ook nu weer. De afbeeldingen, prijs en specificaties van de HTC One M9 zijn namelijk opgedoken bij een Duitse e-tailer (Cyberport.de). Op de pagina van de HTC One M9 waren deze dingen namelijk voor een korte tijd te zien.

Als we de afbeeldingen van de HTC One M9 mogen geloven, dan komt de One M9 er in ieder geval in de kleuren grijs en zilver/goud. Waarbij vooral die laatste kleur een interessante is. Vaak wordt er apart een zilveren en een gouden telefoon uitgebracht, maar het lijkt erop dat HTC beide kleuren op één toestel gebruikt.

Specificaties One M9

Wat we mogen verwachten van de specificaties van de HTC One M9 is er eigenlijk geen verassing meer. HTC zou de One M9 namelijk uitrusten met een 5 inch Full HD scherm en wordt aangedreven door Qualcomm’s Snapdragon 810 octa-core processor. Op de achterkant van de smartphone vinden we een 20 megapixel camera met een dual LED flits, en op de voorkant is er plaats gemaakt voor een 4 MP Ultrapixel camera. Qua geheugen kunnen we 3 GB RAM en 32 GB (uitbreidbare) opslaggeheugen verwachten, en een batterij met een capaciteit van 2900 mAh. Overige specificaties op de HTC One M9 zijn BoomSound speakers, NFC, LTE (met een theoretische snelheid van 300 Mbps) en natuurlijk Android 5.0 met het vernieuwde Sense 7.0.

Volgens deze pagina die over de HTC One M9 gaat, krijgt het toestel een adviesprijs mee van 749 euro in Duitsland. Dit is ook de prijs voor de One M9 die we in Nederland mogen verwachten. Het is dus een flinke prijs die de telefoon met zich meekrijgt.

Het lijkt erop dat HTC flink wat moeite heeft met het geheim houden van de nieuwe producten. Vorig jaar was namelijk ook al alles bekend over de HTC One M8, inclusief een hands-on, voordat die officieel aangekondigd was.

Maar goed, wellicht heeft HTC nog wel iets anders moois voor ons in petto wat te maken heeft met de One M9. Bijvoorbeeld de One M9 Plus waarvan verwacht wordt dat die wél een QHD scherm meekrijgt. Ook die zal waarschijnlijk op 1 maart het levenslicht gaan zien, in Barcelona.

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x