Gerucht: Apple wil iPhone 6 prijs verhogen

Concept-video-iPhone-6-models

Bij de iPhone 6 zou niet alleen het scherm groter gaan worden, ook de prijs van de nieuwe iPhone zou meer gaan worden als het aan Apple ligt tenminste. Volgens een analist zou Apple namelijk overleg hebben met enkele grote providers om de mogelijkheid te bespreken om de iPhone 6 nog een stukje duurder te maken, alsof die nog niet duur genoeg is…
Gelukkig reageren de providers hier minder enthousiast op.

Andere analisten verwachten juist dat Apple de providers wel zover krijgt om akkoord te gaan, en dan zou het vooral gaan om de iPhablet van Apple die duurder zou gaan worden. Hierdoor gaat de prijs richting de 800 (!) euro.

Waar andere fabrikanten hun prijzen dus wat omlaag doen (bijvoorbeeld Samsung met de Galaxy S5) wilt Apple de andere kant op. Ze zouden zichzelf immuun vinden voor prijsveranderingen omdat ‘consumenten toch wel de iPhone kopen’. Dat klopt voor een deel zeker wel, maar mensen die twijfelen zullen hierom echt niet overstag gaan wat uiteindelijk zal resulteren in minder verkopen. Hopelijk gaat zo’n prijsverhoging voor de iPhone 6 dan ook niet door.
(bron)

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x