Galaxy S6 verkoopverwachting bijgesteld naar 70 miljoen

galaxy-s6-edge-

Afgelopen maand voorspelde een aantal analisten dat de Galaxy S6 en de Galaxy S6 Edge dit jaar zo’n 50 miljoen keer verkocht zouden worden. Hiermee zouden de toestellen samen tot de populairste jaargang horen van de Galaxy S serie. Samsung verwacht echter nog meer van de telefoons.

Volgens de Korea Times, heeft een manager van Samsung verteld dat Samsung op 70 miljoen verkochte Galaxy S6 en Galaxy S6 Edge rekent. Het is echter niet helemaal duidelijk of hij hiermee in 2015 bedoelt, of in totaal. Maar dan nog is 70 miljoen ontzettend veel.

Van de twee telefoons, is het vooral de Galaxy S6 Edge waarnaar veel meer vraag is dan verwacht. Eerder werd namelijk bekend dat Samsung de productie van deze telefoon flink moest opschroeven om de vraag bij te blijven. Desalniettemin blijft de Galaxy S6 de beter verkochte telefoon van de twee.

Hoewel het zeker gezegd mag worden dat de Galaxy S6 Edge er geweldig uitziet, en waarschijnlijk ook beter dan de Galaxy S6, lijkt de prijs wat te veel van het goede. Om 150 euro bij te betalen voor de extra schermen aan de zijkanten is wat ons betreft wat te duur gezien de toegevoegde waarde. Mocht je het echter niet om die toegevoegd waarde willen doen, maar voor de looks, dan is het zeker het overwegen waard!

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x