Galaxy S6 update verbetert vingerafdrukscanner

galaxy-s6-update

De Galaxy S6 en de Galaxy S6 Edge kunnen een kleine update van Samsung verwachten. Het belangrijkste van deze update, is dat de vingerafdrukscanner beter zou moeten werken. Daarnaast wordt de interface van enkele Samsung apps verbeterd, onder andere de mail en muziek app.

Momenteel is deze update nog niet verkrijgbaar in Nederland, maar wordt deze eerst uitgerold in de Filipijnen. Samsung blog Sammobile meldt helaas dat dit het RAM probleem van de Galaxy S6 niet oplost. Samsung zegt zelf bezig te zijn om dit problemen te verhelpen, maar wanneer dit zover is, is nog niet helemaal duidelijk.

Het probleem met het werkgeheugen komt niet bij elke gebruiker voor. Maar mocht je dit hebben, dan zal je de last daarvan ondertussen al wel gemerkt hebben. Dit probleem zorgt er namelijk voor dat het werkgeheugen vol komt te staan met applicaties die al een tijdje niet meer gebruikt zijn. Normaal gesproken zouden deze na enige tijd ook verwijderd moeten worden uit het werkgeheugen, maar dat is dus helaas niet het geval. Als het werkgeheugen vol is, zullen de apps vastlopen en crashen.

Mocht je bekend zijn met dit probleem, en er last van onder vinden, dan is er wel een andere oplossing. Je kan het werkgeheugen helemaal vrij maken door alle applicaties te sluiten. Daarnaast moet je goed in de gaten houden of er een nieuwe update beschikbaar is voor je Galaxy S6 (Edge).

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x