‘Galaxy S6 Edge productie wordt verdrievoudigd’

samsung-galaxy-s6-edge-foto

Samsung zou de productie van de Galaxy S6 Edge hebben moeten verdrievoudigen, omdat de vraag naar de telefoon veel hoger is dan verwacht. Zo weet ETnews te melden.

Volgens die website zouden providers de Galaxy S6 Edge massaal besteld hebben, en daardoor de verwachtingen van Samsung doen overtreffen. De Samsung Galaxy Note Edge bleek eerder nog niet echt een verkoopsucces, dus Samsung verwachtte dat waarschijnlijk ook nog niet van de Galaxy S6 Edge. Maar de S6 Edge kreeg wel een veel grotere introductie tijdens het MWC, en zou zo de interesse van meer mensen hebben kunnen wekken.

Galaxy S6 Edge verkrijgbaar

De Galaxy S6 Edge en de Samsung Galaxy S6 zijn vanaf 10 april verkrijgbaar in de winkels in Nederland. Qua specificaties zijn beide smartphones vrijwel geheel identiek, alleen de batterij van de S6 Edge is met 50 mAh gegroeid naar 2600 mAh. Aan de buitenkant is het verschil wel goed te zien: de Galaxy S6 Edge heeft namelijk een scherm dat over beide zijkanten heengaat. Deze schermen op de zijkant kunnen informatie aan de gebruiker tonen, deze informatie kan je zelf bepalen bij de instellingen.

Voor zo’n scherm moet je wel wat extra geld neerleggen. De adviesprijs van de Galaxy S6 Edge begint namelijk bij 849 euro voor het instapmodel (met 32 GB intern geheugen). Dat is 150 euro meer dan het instapmodel van de Galaxy S6. Hiervoor krijg je dan wel een smartphone met een onderscheidend design voor terug!

(bron)

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x