Galaxy Alpha vs. iPhone 6, render foto’s

De Samsung Galaxy Alpha is ondertussen al een korte tijd uit, en je hoort er veel minder van. Dat zou binnenkort zomaar weer eens kunnen veranderen als de iPhone 6 namelijk uit gaat komen.

De verwachting is dat deze smartphones heel erg veel overeenkomsten zullen hebben en dat dit een mooie strijd belooft te worden. Samsung heeft eigenlijk voor het eerst een telefoon gemaakt die meer op het design gefocust is; de Galaxy Alpha. Hier was Apple altijd heer en meester, als je zocht naar een goede telefoon met een goede (metalen) behuizing kwam je al snel uit bij de iPhone van Apple. Met de Galaxy Alpha wil Samsung hier ook meer marktaandeel in gaan krijgen, maar het valt nog te bezien of dit ze zal gaan lukken.

In ieder geval, de telefoons zullen qua uiterlijk ook wel wat van elkaar weg hebben. Designer Martin Hajek heeft enkele render foto’s gemaakt van de Galaxy Alpha en de iPhone 6 naast elkaar. Voor een volledig album, bezoek zijn website eens.

Van de Galaxy Alpha weten we ondertussen al hoe die er uit ziet, en dus moest Martin eigenlijk alleen iets verzinnen voor de iPhone 6, en dat is goed gelukt! Op basis van eerdere geruchten heeft hij een mooie compositie samen kunnen stellen van beide telefoons. De iPhone 6 wordt op 9 september verwacht, en tegen die tijd zullen er veel meer vergelijkingen te vinden zijn over deze twee premium smartphones.

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x