Galaxy Alpha Lollipop update beschikbaar, maar niet in Europa

samsung_galaxy_alpha_gold

Samsung is begonnen met de uitrol van de Android Lollipop-update voor de Galaxy Alpha in Zuid-Korea. Over een uitrol in Nederland, of Europa, is nog niks gemeld. Het zal echter niet lang meer gaan duren, nu het eerste land aan de beurt is.

Samsung is bezig om veel van zijn producten te updaten naar de nieuwste Android versie. Hierbij behoren naast smartphones ook tablets. Omdat het er zo veel zijn, duurt het een tijdje voordat de update voor alle producten beschikbaar is. Zo ook het geval bij de Galaxy Alpha. Maar de Galaxy Alpha zal de Lollipop-update binnenkort ook krijgen.

Samsung Galaxy Alpha Lollipop-update

Wat zijn precies de verschillen die Android Lollipop gaat brengen naar de Galaxy Alpha? Dit zal erg overeenkomen met de Galaxy S5, Galaxy S6 en de Galaxy Note 4 van Samsung. Zo is er een nieuw design voor TouchWiz gemaakt. Hier zijn nu veel Material Design icoontjes in te vinden. Ook heeft Samsung een flink aantal overbodig geachte applicaties verwijderd.

Ook is het mogelijk om sneller te presteren en minder batterij te verbruiken door het zogenaamde Android Runtime. Dit is een applicaties die andere apps installeert en activeert, op een efficiëntere manier.

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x