Dit wordt de prijs van de All New HTC One (HTC M8)

HTC-One-M8-prijs

Het is misschien wel de meeste besproken telefoon van dit jaar, want hij is tot dusver al zo vaak in het nieuws geweest dat iedereen er al eens van gehoord heeft, de All New HTC One (codenaam HTC M8). Omdat er zoveel commotie voor ontstaan is, kan het ook zomaar zijn dat deze nieuwe telefoon van HTC het ontzettend goed gaat doen qua verkoopcijfers en zo ervoor zorgt dat HTC eindelijk weer eens een hoop winst gaat maken.

Maar wat is het eigenlijk dat deze telefoon zo’n succes gaat maken, of in ieder geval al in de media gemaakt is. Het zou natuurlijk kunnen zijn dat deze telefoon naar waarschijnlijkheid een grote vooruitgang is op zijn voorganger, die al vele prijzen heeft gewonnen omdat hij al zo goed was. Toch kocht de consument hem niet zoveel als ze hadden gehoopt, en dat zal met de M8 nu wel anders worden. En dan is het nog wachten op een leuke feature die HTC in de telefoon zou moeten zetten: de iPhone 5s heeft immers een vingerafdrukscanner net als de Samsung Galaxy S5 die ook nog een hartslagmonitor heeft. Om op meerdere fronten te concurreren zou de HTC M8 dus eigenlijk ook een leuke (unieke) feature moeten krijgen naast BoomSound.

Dan nu waarom je dit bericht waarschijnlijk leest: de prijs van de HTC M8 lijkt bekend te zijn: een los toestel voor $600 net zoals bij zijn voorganger. Dit weet het twitter account @evleaks te vertellen. Dit kan je wel als betrouwbaar beschouwen, omdat ze het wel vaker aan het juiste eind hebben en bijvoorbeeld als eerste enkele foto’s van de HTC M8 lieten zien.

HTC-One-M8-prijs

 

Via

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x