Dit is de Samsung Galaxy S6 van binnen

galaxys6-ifixit-binnenkant

Het bedrijf iFixit haalt smartphone uit elkaar, om zo te zien welke hardware er gebruikt is door de fabrikant. In deze test was de Galaxy S6 van Samsung aan de beurt, hierdoor zie je wat er binnen de Galaxy S6 aanwezig is.

Het moge duidelijk zijn dat Samsung de Galaxy S6 goed heeft vastgeplakt. Om de achterkant te verwijderen was het benodigde werk nodig, mede omdat Samsung deze met veel lijm vastgelijmd heeft. Zodra de achterkant verwijderd is, moet er een laagje weggehaald worden alvorens je de hardware kan bereiken.

Hierdoor wordt het erg lastig om zelf de accu te vervangen, mocht dat nodig zijn voor de telefoon. iFixit geeft hiervoor een score van 3 uit 10. Ook de Galaxy S6 Edge ziet er van binnen zo goed als hetzelfde uit, en krijgt eenzelfde score toegekend.

Bij de Galaxy S5 was het nog wel mogelijk om zelf het een en het ander te verwijderen of te vervangen. Bij de Galaxy S6 wordt het toch aangeraden om dit door een specialist te laten doen, of beter door naar Samsung op te sturen voor reparatie. Het is zelf al lastig om het toestel open te krijgen, en daarnaast zal je ook nog de benodigde kennis nodig hebben om te weten wat je doet. Maar goed, zo ziet de Galaxy S6 er dus van binnen uit, mocht je je dat hebben afgevraagd.

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x