Android Lollipop uitrol naar Xperia Z3 en Z3 Compact

Xperia-Z3-Lollipop

Wat we vorige week meldde over de Lollipop-update naar de Sony smartphones, is duidelijker geworden. Sony heeft zojuist officieel gemeld dat de Android 5.0 Lollipop-update uitrol naar de Xperia Z3 en de Xperia Z3 Compact begint. De andere Xperia Z-smartphones zullen hierop volgen. Om nog maar eens duidelijk te maken, alleen de Xperia Z apparaten zullen deze update kunnen verwachten, andere smartphones van Sony (bijvoorbeeld de M-lijn) hoeven geen updates voor hun besturingssysteem meer te verwachten.

De Android Lollipop-update zal als eerste in de Scandinavische landen en de Baltische staten uitgerold worden. Hierna zullen de andere markten volgen. Wanneer Nederland precies aan de beurt is, is nog onbekend. Maar het zal nu zeker niet meer zo lang duren, nu Sony zelf hier iets over gezegd heeft.

Mocht je niet over een Xperia Z3 of Xperia Z3 Compact beschikken, maar wel over een ander Xperia Z-toestel. Dan is er ook goed nieuws, over twee weken begint Sony namelijk ook met de uitrol van Lollipop naar deze toestellen. Waarschijnlijk zal Scandinavië ook dan weer de primeur hebben, maar zal de update in Nederland snel volgen.

Vergelijken met andere fabrikanten, is Sony erg laat met het uitrollen van de Android-update. Samsung, HTC en LG hebben hun vlaggenschepen ondertussen al de update gegeven.

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x