Android L en nieuwe Nexus-toestellen onthulling op 15-16 oktober

Android-design

15 en 16 oktober. Dat zouden de data moeten worden waarop Google een aantal nieuwe dingen aan de wereld zal laten zien: Android L, een nieuwe Nexus smartphone (de Nexus 6 van Motorola) en een nieuwe Nexus tablet (de Nexus 9 van HTC). Wellicht wordt ook nog eens de naam bekend gemaakt van Android L, waar die L nou eigenlijk op slaat.

Android Authority beweert dit op basis van een tweetal anonieme bronnen. Volgens hen is het echter nog onduidelijk wanneer Android L begint met de uitrol, maar dit zal waarschijnlijk 1 november zijn als de Nexus toestellen te koop zijn. Deze toestellen draaien uiteraard op de nieuwste versie van Android, en dan zal Android L wel beschikbaar zijn voor die toestellen.

Over de Nexus tablet en smartphone zijn al het een en het ander gelekt. Zo zou de tablet een 9 inch QHD scherm hebben met een Tegra K1 processor en 3 of 5 GB RAM. Over de Nexus dachten we eerst heel veel te weten, maar dat lijkt nu minder te zijn geworden. Het lijkt er in ieder geval erg sterk op dat het toestel een 5,9 inch scherm krijgt en daarmee tot de grotere in de markt zal horen.

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x