Android 7-update voor Samsung Galaxy S4?

samsung-galaxy-s4-androidn

De Galaxy S4 werd al weer ruim drie jaar geleden aangekondigd door Samsung. Tot op heden heeft het nog niet de update gehad naar Android 6.0, maar misschien komt die uiteindelijke toch nog. Via Geekbench zijn wij een Galaxy S4 tegengekomen met Android 7.0 Nougat als besturingssysteem. Erg opvallend dus, want dan zou je verwachten dat de Galaxy S4 ondertussen al wel Android 6 zou draaien. Zie onderstaand de benchmark:

galaxys4android7

Het lijkt erg onwaarschijnlijk dat de Galaxy S4 de update naar Android 7.0 gaat krijgen. Zo kunnen we al verschillende redenen bedenken waarom hij nog nooit Android 6 ontvangen heeft. Zo heeft de Galaxy S4 bijvoorbeeld geen vingerafdrukscanner, iets wat wel handig is met bijvoorbeeld de vingerprint API in Android Marshmallow, en dus ook Nougat.

Aan de andere kant, het kan natuurlijk ook zo zijn dat Samsung geen tijd had om de Galaxy S4 te voorzien van een update, maar kiezen ze er nu voor om de Galaxy S4 toch wel een update te geven. En dan meteen een goede update naar Android 7.0.

(bron)

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x