Afbeeldingen Galaxy S6 en Galaxy S Edge duiken op

the-Galaxy-S6-and-S6-Edge

Ook Samsung zal er aan moeten geloven. Het blijkt maar weer dat het vaak lastig genoeg is voor een bedrijf om de nieuwe, onaangekondigde smartphone geheim te houden, mochten deze afbeeldingen ‘the real deal’ zijn. Het lijkt bij deze afbeeldingen er overigens ook op dat Samsung heeft besloten om de microSD kaart en de verwisselbare batterij achterwege te laten, twee kenmerken die de vorige generaties altijd wél hadden.

Op de afbeeldingen zouden zowel de Galaxy S6 als ook de Galaxy S Edge (Galaxy S6 Edge of zelfs Galaxy S Dual Edge) te zien zijn. Wat hier ook goed te zien is, is dat de gebogen schermen van de Edge variant van de Galaxy S6 toch niet zo gebogen zijn als die van de Galaxy Note Edge. Opvallend, want zo lijkt het er ook op dat de functionaliteit van het extra scherm verdwijnt.

Volgens de persoon die de afbeeldingen online heeft geplaatst zouden beide toestellen stevig aanvoelen. Beide telefoons draaien op Android 5.0.2 Lollipop en zouden een verbeterde vingerafdrukscanner hebben. Nu zou een enkele aanraking van de sensor voldoende zijn om het scherm te unlocken, in plaats van te swipen met je vinger.

Zondag 1 maart zal alles bekend worden over beide toestellen, tijdens het Unpacked evenement van Samsung in Barcelona. Hier worden in ieder geval de Galaxy S6 en zijn Edge variant verwacht, en misschien heeft Samsung nog wel wat leuke dingen voor ons in petto (een nieuwe smartwatch?).

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x